Élet napközben

A munkahelyre beérkezéstől a hazamenetelig. Szinte minden fontos

Friss topikok

Linkblog

2007-09-03-2007-09-10

2007.09.11. 09:18 | nagycapa | Szólj hozzá!

No hát elég sok minden történt velem a héten. Megpróbálom időrendben leírni, de szerintem nem fog sikerülni. Áh, nem is időrendben, mert a legzavaróbbal kezdem. Most szombaton egy fószer összezúzta a kocsim elejét:(  EgerbenA legjobban a 2 hetes gumit sajnálom. Persze az acél felni is kész lett. Mivel táblát is döntöttem, ezért rendőr is kijött helyszínelni. Közel 2 órát szüttyögtek. Mi lett volna ha valaki megsérül?! Még most is ott ülök??? No mindegy... A kocsi nem indult be, ezért bevittük a szervízbe. Még nem volt ott a kárszakértő, így nem tudok mit mondani. Vasárnap szüret. Lekaptuk a fehér szölőt egy pillanat alatt. délre végeztünk, utána ebéd. Jutka elhozott minket haza. Ezert köszönet érte. Délután jöttek... szalonnát sütöttünk. Éjszaka NFL kezdőmeccs egyike. hát olyan közepes volt. Majd legközelebb.

Mentem szerdán egy kis kört: Budapest-Debrecen-Szeged-Budapest  hát eléggé fárasztó volt. Csütörtök egy kis lazítás, és pénteken már húzás is Egerbe.

Itt Sétáltunk a Fő utcán, ahol Bence meglökte Áront. Áron lépett még kb. 5-öt és utána elvágódott. "Cempe el" kiáltással és elkezdett hisztizni:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagycapanapkozben.blog.hu/api/trackback/id/tr66162397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása